Storbyopplevelser i småbyformat

Vi er stolte av kulturlivet på Ringerike. Her skjer det mye, sommer som vinter og kvaliteten, den er høy. Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy, finner du her, men vi har mye, mye mer. Derfor tror vi noen ganger at vi bor i en storby.

Hva skjer? Se mer på ringbillett.no

torsdag, 27. juli 2017 kl. 20:00 | Fengselshagen

Jailhouse Rock 2017

Spenn fast sikkerhetsbeltet og gjør deg klar for et nytt Jailhouse Rock-show i Hønefoss. Teltet skal rigges i bakhagen til Fengselet, og alt skal være klart til premieren 27. juli. Husker du hvor kult det var i fjor? Se den tøffe traileren her Koordiner vennegjengen, naboer, familie eller kollegaer, slipp rockefoten løs og sikre dere billetter til sommerens store rockeshow. Billetter kjøper du på Ringbillett.no eller på kundesenteret til Ringerikes Blad (man-fre 9.30-15.30) Rullestol: For bestilling av billetter til rullestolbrukere må man bestille ytterst på høyre side, helst på rad 2-5. Ta gjerne kontakt med arrangøren for bestilling dersom du er usikker på plassering: billetter@tba.as Bedrifter/organisasjoner kan bestille med fakturaoppgjør via mail: billetter@tba.as eller på telefon: 92 60 00 77 (man-fre 10.00 – 13.00) Følg Jailhouse Rock på Facebook

fredag, 04. august 2017 kl. 18:00 | Hovsenga

Engajam festivalen 2017

Engajam er en nonprofitt undergrunns musikkfestival som holder sted på Hovsenga i Hønefoss. Over helgen 4-6 august vil 10 artister fremføre musikk i forskjellige sjangre. Ved siden av mat og drikke servering vil det være aktiviteter som trampolinehopping, quiz, elverace og masse annen morro i det idylliske landskapet på Hovsenga. Ta med deg venner og familie og bli med på å lage tidenes sommeravslutning på Hovsenga i Hønefoss. Ingen aldergrense, men gjester under og over 18 år får forskjellige bånd i forhold til ølservering. Parkering og camping blir merket med skilt. Festivalen starter kl: 13.00 fredag 4. august og varer frem til kl 12.00 søndag 6. august. For mer info om festivalen sjekk våre sider på facebook.

onsdag, 16. august 2017 kl. 19:00 | Café 1920, Galleri Klevjer

Oppbyggelige sanger og gode råd!

OPPBYGGELIGE SANGER OG GODE RÅD! Om husstell, alkohol, tobakk, margarin og lange underbukser … BOKLANSERING & KONSERT I mange år har Vollestad samlet på gamle norske reklameslagere og enda eldre håndbøker for kvinner, for unge hustruer og tjenestepiker. Han har tidligere spilt inn CD-en "Stygge piker" med et utvalg av disse gamle reklameslagerne. Nå kommer boken om de norske reklamesangene fra 1844 til 1940, spekket med gode råd til både den unge kvinne - og den ikke fullt så unge mann! I løpet av en drøy time besynges vaskepulver, slankebrød, margariner og mye mer - og det hele krydret med velmenende råd, og alternative fakta ... Med seg har han sin mangeårige medspiller Svein Olav Blindheim på kontrabass. Konserten spilles i tidsriktige Café 1920, Galleri Klevjer. Mer info: Galleri Shop/Galleri Klevjer

lørdag, 19. august 2017 kl. 19:00 | Sundvolden Hall

Ringeriksmaraton Maratonfest 2017

Drolsum Stasjon, Trang Fødsel, Yang-Breakers Bli med på årets maratonfest! Etappen du ikke vil gå glipp av. I år skjer alt under tak i Holes nye storstue, Sundvolden Hall. Det blir bygdefest med servering av Bents Pulled Pork Burgers. NYTT I ÅR • Festivalpass inkludert mat • Åpning av Sundvolden Hall • 3 konserter Alle er velkommen – om du løper eller ei!

lørdag, 26. august 2017 kl. 18:00 | Sundvolden Hotel

Winemakers Egon Müller

Sommerens flotteste vin-eventyr finner du på Sundvolden. For første gang i Norge kommer Egon Müller med sitt unike univers av søte riesling viner. Vårt kjøkkenteam gleder seg til utfordringen det er å lage en spennende 5-retters meny til hans viner. Vi inviterer herved til en helaften utenom det vanlige. Winemakers dinner med vårt anerkjente vinhus og samarbeidspartner Egon Müller.

torsdag, 07. september 2017 kl. 18:00 | Byscenen

"Oliver"

MusikalKollektivet's Musikalprogram presenter Charles Dickens' klassiske historie på scenen; den fantastiske fortellingen om foreldreløse Oliver Twist og hans møte med London; med Fagin, med Dodger og alle de andre lommetyvene. Musikalversjonen "Oliver!" har tekster og musikk av Lionel Bart og i MusikalKollektivet's versjon får du møte 59 aktører mellom 6 og 60 år på scenen, som sammen med et levende orkester presenterer en storslått forestilling for hele familien. Gå ikke glipp av den klassiske forestillingen i en rørende, morsom og imponerende produksjon fra MusikalKollektivet, som tidligere har gjort suksess med kvalitetsproduksjoner som High School Musical og Let Us Entertain You!

@ringeriksregionen

Fint med lekeplass midt i byen. Takk til @marius_skaarud for dagens #opplevringerike 
#hønefoss #playground #lekeplass #ringeriksregionen #aktivebarn
Kistefos-museet med skulpturparken er helt unik.
Takk til @maritakjennerwiken for dagens #opplevringerike
#kistefosmuseet #ringeriksregionen #jevnaker #visitnorway #skulpturpark
Snakk om spektakulær utsikt og ikke minst rasteplass.... Bukollen er virkelig et flott turmål. Takk til @tommystoa for dagens #opplevringerike 
#bukollen #ringeriksregionen #visitnorway #liveterbestute #instapic #instanature
Nydelig sommerbilde fra Ådal. Credit:@annmkar
#opplevringerike #ådal #ringeriksregionen #visitnorway #liveterbestute #sommerferie
Fint å gå elvelangs når det er lite vann i elva. Takk til @monabysol for dagens #opplevringerike 
#hønefoss #randselva #ringeriksregionen #liveterbestute #visitnorway #sommerferie
Nydelig kveldstur på Steinsfjorden. Takk til @lineflaglien for dagens #opplevringerike
#steinsfjorden #ringeriksregionen #fjordliv #båtliv #visitnorway
En dag på Hadeland Glassverk kan anbefales. Litt for enhver smak der. Credit: @unni.sodal 
#jevnaker #ringeriksregionen #opplevringerike #hadelandglassverk #høvdinghallen #shopping #håndverk
Trivelig på Søndre Torg i Hønefoss. Takk til @trygvesol for dagens #opplevringerike 
#hønefoss #ringeriksregionen #visitnorway #byliv #lekeplass #sentrumsbutikker

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2017 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hva skjer'a?

Ikke gå glipp av våre oppdateringer om hva som rører seg i Ringeriksregionen