Onsdag 18.september kunne Sveaas slippe jubelen løs, med et rungende "Endelig Bjarke!", i det Kistefos åpnet dørene til sin nye kunsthall for Dronning Sonja, den danske kronprinsen, statsminister, statsråder, ordfører, rådmann, fylkesmann, kunstnere, pressen, spesielt inviterte gjester og ikke minst - lokalbefolkningen. 

Samtlige lot seg fascinere av det spektakulære kunsthallen. Vi gratulerer og anbefaler alle å ta turen innom Kistefos Museum og The Twist. Utstillingen holder åpent til 17.november.

The Twist åpning Dronning Sonja

Christen Sveaas lot seg begeistre for den danske topparkitekten, Bjarke Ingels sine crazy ideas, slik at Dronning Sonja kunne stå for den offisielle åpningen av The Twist 18.september 2019.

The Twist Kistefos

The Twist, Kistefos Museum på Jevnaker

The Twist Kistefos

Dronning Sonja og kronprinsen av Danmark jublet for åpningen av denne fantastiske bygningen som er et kunstverk i seg selv.

Statsminister og statsråder

Statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen og kulturminister Trine Skei Grande var svært begeistret for den spektakulære kunsthallen på Kistefos.

En kunsthall det ikke finnes maken til! 

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev