Boligområder

Mer bolig for pengene

Drømmer du om å bytte ut trang leilighet med romslig enebolig? Ta turen over Sollihøgda, så blir drømmen din til virkelighet. Og ikke nok med det - lommeboken din merker det ikke.

Oversikt over boligområder Boliger til salgs Boliger til leie Tomter til salgs

Barnehager

Et mangfoldig

Ønsker du en liten barnehage eller en stor barnehage? Foretrekker du naturbarnehage eller kanskje gårdsbarnehage? Hva med en hypermoderne barnehage med innendørs plaskebasseng og furterom som skifter lys etter humør? Her på Ringerike har barnet ditt mange muligheter!

Oversikt over barnehager

Skole & utdanning

Se meg!

Du blir sett, får mulighet til å utvikle dine talenter og kjenner den gode følelsen når du lykkes. Det er dette skolene på Ringerike gjør alt de kan for at du skal få oppleve, hver dag. Ingen har sagt at det er lett, men du kommer langt med vilje og tæl.

Oversikt over skoler

Helse & livsstil

Når alt stemmer

Livskvalitet er rett og slett når du kjenner at du lever et godt liv. Her på Ringerike er forholdene lagt til rette for at du skal kunne gjøre nettopp det. Flunkende nytt badeanlegg. Treningssentre som tilbyr trening for både kropp og sjel. Et moderne lokalsykehus som trygghetsbase for hele befolkningen. Og omgivelser som innbyr til aktivitet.

Lag & foreninger

Krydder i hverdagen

Samhold, engasjement. Du glemmer tid og sted. Trivsel. Glede seg til neste gang. Hobby og idrett i lag eller forening – du er med fordi det er gøy. Det er krydderet i hverdagen din. Det vanskeligste er kanskje å velge, for krydder har vi plenty av her på Ringerike.

Oversikt over lag & foreninger

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev