Det er alltid like hyggelig å komme innenfor dørene hos ”gutta” på Torvet Herre- og Ungdomsklær. Det vil si – nå er det ikke bare gutter å finne bak disken. Men etter å ha kledd opp vår mannlige befolkning i 43 år, er Inger Kviteberg blitt vant med å bli omtalt som en av gutta. Hun liker det sånn.

 

Torvet klær Hønefoss

Eivind Langslet, Bjørn Henning Moen, Lasse Martinsen, Inger Kviteberg og Tom Rørvik ønsker deg velkommen til Torvet Klær.

Trivsel og samarbeid

Inkludering og ansvar er nøkkelen til fornøyde og lojale ansatte. Det forstod Per Gundersen tidlig, og slik vil det også fortsette å være nå når sønnen Thor Bård har overtatt roret. Fornøyde ansatte gjør en god jobb som igjen gir gode resultater og motsatt. Ansettelsestiden blant de faste ansatte er imponerende; Inger Kviteberg 43 år, Lasse Martinsen 38 år, Bjørn Henning Moen 21 år, Tom Rørvik 19 år og lærling Eivind Langslet 3 år. ”Yngstemann” på laget er faktisk eieren selv, Thor Bård, som foruten noen innhopp som ferievikar, er for nykommer å regne.

 Torvet klær Hønefoss”Vi er en gjeng på gulvet som trives utrolig godt med å jobbe sammen, og som alle er like glade i kundene våre. Det skaper en trygghet og troverdighet som kundene legger merke til og verdsetter”, forteller Bjørn Henning Moen, som i disse dager er i ferd med å overta butikksjefansvaret etter Lasse Martinsen.

Vi er en gjeng på gulvet som trives utrolig godt med å jobbe sammen, og som alle er like glade i kundene våre

Lasse på sin side, er godt fornøyd med nå å kunne bruke mer tid ute i butikken og mindre på kontoret. 

 

Torvet klær HønefossLasse er godt fornøyd med nå å kunne bruke mer tid ute i butikken og mindre på kontoret.

 Torvet klær Hønefoss

Tro mot konseptet

Klassiske merker som blant annet Polo Ralph Lauren og Tiger, har ført til at butikken de siste årene har fått et yngre uttrykk. Utviklingen går i retning av at stadig flere følger butikken fra sitt første dresskjøp og livslinja ut. Gutter på ”kikker’n”, med skolesekk på ryggen, er blitt hverdagskost hos Torvet Herre- og Ungdomsklær.

 

 Torvet klær Hønefoss

Men tro for all del ikke at dette har gått på bekostning av den mer ”voksne” kundegruppen. ”Det er viktig for oss å være tro mot konseptet og at kundene til enhver tid skal være trygge på å finne det de er ute etter. Men uttrykket har helt klart blitt noe yngre, og vi leter nok litt bredere for å få frem den rette varemiksen”, forteller Bjørn Henning. Han bekrefter at unge, i likhet med de voksne, vet å sette pris på god og personlig service.

 Torvet klær Hønefoss

Hverdag og fest

Gjengen hos Torvet Herre- og Ungdomsklær garanterer full vårstemning for enhver smak i butikken. Det formelig bugner av vårnyheter i kjente merker som Polo Ralph Lauren, Gant, Hansen & Jacob, Eton, Meyer, Frislid og Tiger, for å nevne noen.

Torvet klær HønefossMen våren er også høysesong i konfeksjonsavdelingen. Konfirmasjoner, brylluper, 17-mai og andre store begivenheter står i kø. Da er det godt å vite at det er hjelp å få. Merke, farge, snitt, individuelle tilpasninger og tilbehør - her får alle kyndig veiledning og gode tips - og du slipper ikke ut før du er 100 prosent fornøyd …

 Torvet klær HønefossDet er ikke få av byens mannlige innbyggere som har hatt sitt første møte med Torvet Klær i forbindelse med konfirmasjonstiden. Denne dagen var det Sondre Clausen fra Hole sin tur. Sammen med pappa Rune, hadde han tatt turen innom for å få på plass siste ”finish” på finstasen.

Inger, med sin lange fartstid og ekspertise, har god oversikt over årets trender og konfirmantenes egne ønsker. ”Konfirmasjonen er en stor og viktig merkedag. Derfor mener jeg det er viktig at hovedpersonene selv får et ord med i laget, slik at de kan føle seg ordentlig vel”, forteller Inger mens hun hjelper Sondre med å få på plass de siste, men ikke desto mindre viktige detaljene.

Torvet klær Hønefoss

Sondre Clausen sammen med pappa Rune, har tatt turen innom for å få på plass siste ”finish” på finstasen til konfirmasjonen.

Torvet klær HønefossLokale helter på trykk

En stor del av æren for å ha vekket interessen hos den yngre garde, tillegges butikkens reklamekampanjer med kjente, lokale idretts- og kulturnavn. Torvet Herre- og Ungdomsklær har alltid hatt, og vil fortsette å ha, som motto å gi noe tilbake til lokal idrett og kultur. Dette har igjen ledet til de særdeles populære reklameplakatene og katalogene, hvor kjente navn og fjes figurerer. Ikke bare presenterer de sesongens moter på en unik og annerledes måte - de bidrar også til å forsterke butikkens forankring som hundre prosent lokal.

 

Torvet klær Hønefoss

Torvet klær Hønefoss

 Torvet klær HønefossFølg gjerne butikken på Instagram og FaceBook. Tom Rørvik er kjent for både sin snertne bruk av bilder og ”gode penn”, og har fått de sosiale medier som en av sine ansvarsområder.

 

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev