Storbyopplevelser i småbyformat

Vi er stolte av kulturlivet på Ringerike. Her skjer det mye, sommer som vinter og kvaliteten, den er høy. Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy, finner du her, men vi har mye, mye mer. Derfor tror vi noen ganger at vi bor i en storby.

Hva skjer? Se mer på ringbillett.no

lørdag, 21. juli 2018 kl. 18:00 | Gledeshuset

Bo bobler over

Bli med på en sommerkveld utenom det vanlige når Gledeshuset inviterer til sin første boblekveld. Bo Christensen, husets fantastiske sommelier, byr på prøvesmaking av forskjellige typer bobler. Her kan du lære litt om hvor de ulike boblene kommer fra og hvilke anledninger og hva slags mat de passer til. Lørdag 21. juli kl 18.00 sprettes den første boble-korken. Arrangementet holdes ute på terassen i 2. etg på Gledeshuset, og har plass til ca 40 deltakere. Så her blir det førstemann til mølla som gjelder. Ta med vennegjengen, vinklubben, naboene eller gode kollegaer og sikre dere billetter til tidenes første boble-kveld på Gledeshuset. Billettene kjøper dere her på Ringbillett, på kundesenteret til Ringerikes Blad eller på Gledeshuset. NB! Arrangementet varer i ca 2 timer. Der er muligheter for å booke bord i restauranten til Gledeshuset før/etter arrangementet enten på www.gledeshuset.no eller på tlf: 40 00 81 10

torsdag, 02. august 2018 kl. 20:00 | Gledeshuset scene

Fosserock

Fosserock! Billetter i salg nå! Jailhouse Rock ble spilt for siste gang i telt i fengselet i 2017. Nå har sangfuglene brutt seg ut av Fengselet og er på rømmen over til det nye Gledeshuset. Showet bytter navn fra Jailhouse Rock til Fosserock, og premieren er satt til 2. august. Allerede nå kan du sikre seg billetter til sommerens mest rocka kveld i Hønefoss. Marte Helleseter Hval, Alf Bretteville-Jensen, Bjørnar Reime og Henriette B. Bjertnæs står klare på scenen i Gledeshuset denne sommeren. I det nye showet Fosserock har de også med seg "The Fabulous Prisoners som skal være med å skape topp stemning i helt nye rammer. Vi er veldig glade for å få med dette fantastiske, lokale ensemblet videre inn i Gledeshuset. Og det knyttes stor spenning til en helt ny premiere med de 4 kjente artistene.

fredag, 03. august 2018 kl. 17:00 | Hovsenga

Engajam festivalen 2018 Festivalpass

Engajam arrangerer musikkfestival for syvende gang i år og det vil bli større og mer minneverdig enn noen gang. Det er mat og drikke servering samt camping for dem som ønsker den fulle festival opplevelsen. Engajam holder til på det idylliske området Hovsenga og ønsker alle store og små velkommen til en skikkelig rocke fest! Sjekk ut våre facebook sider for mer informasjon om band, tider og andre aktiviteter. Event side: https://www.facebook.com/events/890621101131913/?ti=icl Hovedside: https://www.facebook.com/Engajam-567126846644872/

lørdag, 18. august 2018 kl. 19:00 | Sundvolden Hotel

Maratonfest på Sundvolden

Vi lager fest for de voksne i bygda! Dj fra 19. Mat fra 20 - 22. Yang Breakers 23. Alle er velkommen – om du løper eller ei!

torsdag, 23. august 2018 kl. 19:00 | Fengselet

Øyvind Olsen: En narkojegers bekjennelser

En Narkojegers Bekjennelser: Fra Vika Terrasse til heroinens slagmarker Møt legendariske Øyvind Olsen i samtale med medforfatter Arild Molstad om livet som etterforsker av narkotikakriminalitet, drap, folkemord, brudd på menneskerettigheter og korrupsjon på høyt, globalt plan. Øyvind Olsen var mentor for Eirik Jensen og andre under cover politifolk og boka, i ny, fersk utgave, er høyaktuell når del 2 av Jensen-rettsaken tar til 28/8. Olsen, som bor på hemmelig adresse i utlandet, rullet opp store narkotikasaker i inn- og utland da heroinen inntok norske gatemiljøer på 80-tallet. Han har vært gissel hos Taliban, etterforsket massemord i Afghanistan, lærte opp norsk politi i under cover-arbeid, og var mentor for Eirik Jensen. Hele sitt voksne liv har han levd med drapstrusler, som setter sine spor hos nærmeste familie. Boka gir innsyn i et etterforskerliv uten sidestykke, der Olsen løser både internasjonale narkotikasaker og redder livet til en uskyldig norsk jente, fengslet i Pakistan.

torsdag, 30. august 2018 kl. 18:00 | Byscenen (A)

Peter Pan

Musikalens tekst og musikk er skrevet av Piers Charter Robinson og baserer seg på J.M Barrys bok Peter Pan fra 1905. Peter Pan er en kjent og kjær fortelling for de fleste barn og voksne, selv i dag lenge etter at den ble skrevet. Peter Pan, gutten som aldri vil bli voksen tar med seg Darlingbarna til Drømmeland. En magisk eventyrverden – der det meste er mulig. Vi får se flyvende barn, en hund som barnepike, alven Tingeling og en flokk med foreldreløse barn, hvis eneste ønske er en mamma. Vi møter havfruer, en indianerstamme som sloss mot slemme, men mest pussige pirater, anført av deres Kaptein Krok. Kapteinen som har en klo i stedet for en hånd på den ene armen, er ute etter å slå den kloa i Peter Pan. Dette og mere til. Historien er spekket med fantastiske rollekarakterer, sanger, danser, kostymer og scenografi. Her møter vi det gode mot det onde – fantasi mot virkelighet, kjærlighet, vennskap og trangen til å høre til. MK’s Peter Pan ensemblet 2018 består av skuespillere, sanger og dansere i alderen 6 – 45 år. På scenen får du se og høre dem – i en storproduksjon der 61 talentfulle, dyktige og ikke minst engasjerte aktører fra vårt distrikt – alle sammen! Musikalen Peter Pan er morsom, underholdende, ettertenksom og ikke minst magisk! MusikalKollektivet anbefaler på det sterkeste – EN TUR TIL DRØMMELAND!

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev