Storbyopplevelser i småbyformat

Vi er stolte av kulturlivet på Ringerike. Her skjer det mye, sommer som vinter og kvaliteten, den er høy. Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy, finner du her, men vi har mye, mye mer. Derfor tror vi noen ganger at vi bor i en storby.

Hva skjer? Se mer på ringbillett.no

lørdag, 17. november 2018 kl. 18:30 | Gledeshuset scene

O’jul med din glede!

De er tilbake!!!! Fra 16. november står Marie Risan, Eivind Lien og Anne Sem-Jacobsen på den nye scenen i Gledeshuset med knallsuksessen Ojul med din glede. Med sine morsomme skråblikk på jul og juletradisjoner, er det stor fare for at du denne kvelden kommer i «helt feil» julestemning. Sammen med det fantastiske husorkesteret «YangBreakers» får du et komplett juleshow med humor og musikk. Vær rask med å sikre deg billetter til årets juleshow! Kjøp billetter på www.ringbillett.no eller på kundesenteret til Ringerikes Blad (man-fre 9.30-15.30) Rullestolbrukere, bedrifter, organisasjoner og store grupper kan bestille billetter via epost; billetter@tba.as eller via tlf: 92 60 00 77 (man-fre 10-13) Ledsagerbevis er dessverre ikke gyldig til dette showet.

lørdag, 17. november 2018 kl. 19:00 | Sundvolden Hotel

Julebord på Sundvolden, Stage Dolls

La oss friste deg med bugnende julebord og forføre deg med musikk som rocker. Valget er ditt hvis du er tidlig ute! I år kommer Stage Dolls, Rydell & Quick, Vassendgutane, Yang-Breakers og Staut.

lørdag, 17. november 2018 kl. 20:30 | Eger & Co

Morten Grøtnes finner tonen

16 utsolgte show i 2017, nytt show i salg nå! Morten Grøtnes finner tonen sammen med sin musikalske sidekick Jørn Atle Støa Elleville humor, standup og musikalsk humor. Premiere 1. november. Showet ble raskt utsolgt i 2017. Bord på Eger & Co booker du direkte.

lørdag, 17. november 2018 kl. 19:00 | Byscenen (A)

Eva Weel Skram - Finne heim

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og helt siden hun begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Høsten 2018 gir Eva ut sitt aller første norskspråklige album, og skal som seg hør og bør feire med turné! Høydepunktene til Eva fra de siste årene er mange; ”Selmas Sang” var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og fremføringen av den vakre singelen ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet. Hun har spilt for utsolgte hus i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivaler, og har åpnet øynene til publikum rundt om i landet, som vender tilbake gang på gang. Singler som ”Hold meg” og den aller nyeste ”Om du vil” har blitt lagt til rekken av tidligere hits fra ”Hver gang vi møtes” og Eva & The Heartmaker, og Eva har annonsert at flere singler kan ventes fra hennes kant utover våren, og på sensommeren slippes hennes først album på norsk. Det er bare å glede seg til nye høydepunkter fra hele Norges Eva Weel Skram.

fredag, 23. november 2018 kl. 19:00 | Sundvolden Hotel

Julebord på Sundvolden, Afterski: Rydell & Quick

La oss friste deg med bugnende julebord og forføre deg med musikk som rocker. Valget er ditt hvis du er tidlig ute! I år kommer Stage Dolls, Rydell & Quick, Vassendgutane, Yang-Breakers og Staut.

fredag, 23. november 2018 kl. 22:00 | Bysalen Amfi

Stones Rock m/ Little Boy Blue & The Blue Boys

Etter stor suksess med LBB&BB sine 2 nye kanon bra gitaristen ,Håkon Lien gitar ( Keith) og Ture Janson gitar ( Ronnie ) , på Bysalen Amfi nov 2017,Basgarasje i juni og på mini turne i Ringebu Norge er det duket ,denne gangen som stor tradisjon i Hønefoss i BYSALEN -AMFI ( Ringerike Kultursenter) med ferskt Rolling Stones repertoar som ligger nære den samme låtlista som The Rolling Stones serverte på sin siste tour med utgangspunkt noen av setliste til Havanna CUBA conserten ( DVD Havanna Moon ). Stones Rock (Little Boy Blue & the Blue Boys) har vært kjent som ett solide tribute band til Rolling Stones siden de startet opp i 1990, men har hele tiden lagt vekt på å oppdatere seg i takt med forbildene. De siste årene har de blant annet fått spille sammen med Lisa Fischer, Bernard Fowler og Blondie Chaplin, som alle er og har hvert faste band medlemmer av selveste Stones både i studio og på verdensturneer. På Bysalen Amfi stiller Hønefossbandet med basis band, kor og blåseseksion. En kveld der "alle" fra byen møtes. Det blir da STINN BRAKKE og SATISFACTION GUARANTEED!!

Magasinet Ringerike

Utgave #3 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev