• Ann Kristin Støveren

Ringerike Etablerersenter

Det gis gratis etablererveiledning - med gjennomgang av forretningsidé, økonomi, markedsføring og finansiering. Det gis også bistand til søknader om økonomisk støtte, etablererstipender, registrering av foretak og hjelp i forbindelse med bankfinansiering. Mentorordning.

Ringerike Næringsforening (RNF)

Felles interesse- og utviklingsorganisasjon for næringslivet i Ringeriksregionen, basert på medlemskap og allianser med andre aktører – private og offentlige.

SpareBank 1 Ringerike Hadelands Næringsstiftelse

Har du en god forretningsidè og et sterkt ønske om å starte egen virksomhet? Da kan du søke om investeringsmidler fra SpareBank 1 Ringerike Hadelands Næringsstiftelse. Vi ønsker å bidra til å opprette nye, interessante forretningskonsepter og kommersialisere din forretningsidè.

Næringslivetshus

I Næringslivetshus finner du god hjelp hos Jan Erik Gjerdbakken og Linda Moholdt Nordgården i Ringerike Næringsforening og Svein Eystein Lindberg i Ringerike Etablerersenter

 

 

Hjelp nasjonalt 

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge tilbyr tjenester og programmer som skal bidra til å utvikle distriktene, øke innovasjonen i næringslivet over hele landet og profilere norsk næringsliv og Norge som reisemål. 

Starte og drive bedrift

Egen tjeneste i Altinn som har som målsetting å gjøre det enklere å starte og drive næringsvirksomhet i Norge. Målgrupper er etablerere/gründere og bedrifter.

Brønnøysundregistrene

Norges sentrale registeretat med ansvar for en rekke nasjonale kontroll- og registerordninger

Styrekandidater

Nettside under Innovasjon Norge hvor du kan søke etter kvalifiserte styrekandidater.

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev