Universitetet i Sørøst-Norge

Kunnskap for fremtiden

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i Hønefoss tilbyr både fulltids- og deltidsstudier i tillegg til enkeltkurs innen ulike fagområder.

Ved studiestedet drives et bredt studietilbud innenfor økonomisk-administrative fag, jus, informasjonsteknologi, ledelse, strategi og lærerutdanning. Studiestedet har en lang tradisjon med utdanning på mastergradsnivå og praktisk-pedagogisk utdanning. Vi tilbyr også siviløkonomutdanning.

Studietilbud

Ringerike Folkehøgskole

Et annerledes skoleår

Frister det med et annerledes skoleår som garantert vil gi deg opplevelser og erfaringer i bøtter og spann som vil være med deg resten av livet? For ikke å snakke om alle vennene du vil få. The best year ever, rett og slett.

Ringerike folkehøgskole

Vidergående skole

Praktiker eller teoretiker?

Liker du best praktiske eller teoretiske fag? Uansett hva du foretrekker, de tre videregående skolene på Ringerike tilbyr utdanningsprogram for enhver smak.

Hønefoss VGS Ringerike VGS Tyrifjord VGS

Voksenopplæring

Du blir aldri for gammel til å lære!

Kanskje du har lyst til å ta videregående i voksen alder, eller hva med å lære et nytt språk? Valget er ditt, mulighetene mange. La vita è bella!

Folkeuniversitetet i Ringerike Ringerike karrieresenter Læringssenteret for voksneEtter- og videreutdanning

Smart Start

For idéer og skapere med ambisjoner

Vi vet at sannsynligheten for å lykkes er større i samspill med andre enn alene. Vi vet også at studenter mangler alternativer til det vi kan kalle en tradisjonell karrièrevei.

Mer om Smart Start

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev